Yhteensopimattomien sovellusten poistaminen

Kaspersky Small Office Security tarkistaa säännöllisesti, onko tietokoneellasi yhteensopimattomia sovelluksia. Nämä sovellukset lisätään yhteensopimattomien sovellusten luetteloon. Voit selata luetteloa ja päättää, mitä tehdä yhteensopimattomille sovelluksille.

On suositeltavaa poistaa yhteensopimattomat sovellukset tietokoneeltasi. Muuten Kaspersky Small Office Security ei pysty suojaamaan tietokonettasi täysin.

Seuraavassa on joitain syitä siihen, miksi kolmannen osapuolen sovellus ei välttämättä ole yhteensopiva Kaspersky Small Office Securityn kanssa:

Yhteensopimattomien sovellusten poistaminen